fbpx
keyboard_arrow_down

Our bodies love being outdoors. A natural environment stimulates one’s senses. We become bare to nature’s fresh scents, calming sounds, textures and vivid colours. The wilderness moves us, to remember our kernel of existence.


The living room at Estate Plavu is concepted from bringing the outdoor in; ceiling to floor transparent windows & doors, allowing through maximum natural light with a seamless view of the forested landscape. The wooden composition is stark combined with the coarseness of unfinished stone walls and surfaces.

A solid block of wood is carved artistically to form a colossal centrepiece for utility. The wall hanging, almost miss-able is a humble yet stunning creation from just dry foliage of trees, jute cloth and wooden sticks, hand-put together.

Check our Instagram Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *